Simca Aronde Elysée Lichtblauw uit 1960

Merk + Type : Simca Aronde Elysée
Kleur : Lichtblauw
Kilomterstand : 23.845 km
Bouwjaar : 1960
Brandstof : Benzine
Transmissie : 4-Versnellingbak
Aantal deuren : 4
Carrosserievorm : Sedan
Prijs : € Verkocht
 
Een zeer mooie Aronde met een prachtige nostalgische uitstraling, niet in de laatste plaats door de mooie lichtblauwe kleur en de banden met witte zijvlakken.
 
Deze Aronde komt uit Zuid-Frankrijk en is vanaf nieuw tot 25 februari 2010 in bezit geweest van de 1e eigenaar !! De kilometerstand van 23.845km schijnt reëel te zijn.
 
Het is mooie en originele auto, met heel veel mooie details. Jaren geleden heeft de 1e eigenaar de auto laten spuiten, hetgeen op een goede manier is gedaan.
De rest van de auto is prachtig origineel, zoals het nagenoeg perfecte interieur met heel mooie stoffen bekleding en hemel. Alle details zoals de plastic binnenraamomlijstingen zijn geheel gaaf (vaak gescheurd of gebroken). Ook het kunststoffen stuur (deze zijn vaak erg beschadigd als gevolg van ringen die hier aan de achterzijde langsglijden) is volledig gaaf en is te verklaren uit het beperkte en zorgvuldige gebruik. Het dashboard ziet er ok zeer mooi uit met als accessoire een chromen rekje op de bovenzijde, waarachter zonnebrillen etc. konden worden gelegd.
 
De prijs is inclusief Nederlands kenteken en afleveringsbeurt.
Let op :  Wij berekenen geen afleveringskosten !! 


Auto online bekijken? http://www.delest.nl/aanbod/144