Renault R4F4 - 1984 - 97.411km Beige uit 1984

Merk + Type : Renault R4F4 - 1984 - 97.411km
Kleur : Beige
Kilomterstand : 97.411 km
Bouwjaar : 1984
Brandstof : Benzine
Transmissie : 4-Versnellingbak
Aantal deuren : 3
Carrosserievorm : Bestel
Prijs : € Verkocht
 

Hét grote succesnummer van Renault, de R4, is in allerlei uitvoeringen vanaf 1961 tot in de vroege 90-er jaren in productie geweest, en ze zijn in groten getale in ons stadsbeeld te zien geweest.

Tegenwoordig zijn ze schaars geworden, zeker in goede staat. Desondanks vinden wij in Frankrijk af en toe nog schitterende 4-tjes.

Maar een R4 bestel in uitstekende staat is nagenoeg onvindbaar. Toch hebben wij er weer eentje in onze garage staan.
 
Het is een R4F4 van augustus 1984. Ze komt van de 1e eigenaar (!), uit departement 83 (Var), het meest zuidelijke gedeelte van Frankrijk, uit de buurt van Toulon. 
 
De meeste R4F4's zijn zakelijk gebruik geweest en hebben de tand des tijds niet overleefd. Onze F4, inmiddels 27 jaar oud, verraadt echter een beperkt en zorgvuldig gebruik. Ze is in uitstekende en roestvrije staat. Het chassis is werkelijk schitterend. Uiteraard heeft ze wat lichte, maar verwaarloosbare, gebruikssporen.
 
Het zijn handige bestelautootjes, met een grote achterdeur. Met daarboven een luikje wat opengezet kan worden, om langere voorwerpen te kunnen vervoeren. Bovendien is ons F4'tje voorzien van zijruitjes bij de laadruimte, waardoor het afslaan een stuk eenvoudiger en veiliger is.
 
 
Onze prijs is inclusief Nederlands kenteken, nieuwe APK en een afleveringsbeurt. Ook de legeskosten nemen wij voor onze rekening. Bij ons betaalt u geen afleveringskosten. De genoemde prijs is all-in, dus volledig rijklaar.
 
 
 
 
 


Auto online bekijken? http://www.delest.nl/aanbod/184