Renault R4TL 'Carte Jeunes' Wit uit 1991

Merk + Type : Renault R4TL 'Carte Jeunes'
Kleur : Wit
Kilomterstand : 51.056 km
Bouwjaar : 1991
Brandstof : Benzine
Transmissie : 4-Versnellingbak
Aantal deuren : 5
Carrosserievorm : Combi
Prijs : € Verkocht
  Dit is de eerste keer dat wij een Renault R4TL hebben uit de gelimiteerde 'Carte Jeunes'-serie. Dit is een zeer bijzondere (in deze topstaat nauwelijks vindbare) uitgave van Renault, voordat in 1992 met de 'ByeBye' het doek viel van de R4, na 32 jaar in productie te zijn geweest. 
De 'Carte Jeunes' is in de loop van 1991 tot eind 1991 in Frankrijk uitgebracht. Deze beperkte uitgave had zijn naam te danken aan een Frans overheidsprogramma van de jaren '80 waarmee jongeren met de 'Carte Jeunes' gemakkelijk en betaalbaar toegang kregen tot het openbaar vervoer. 

Deze versie is gebaseerd op de R4TL Savane en werd uitgebracht in vier kleuren: geel, rood, wit en donkergroen. 
Het jeugdige karakter blijkt meteen uit de vrolijke striping en stickers in turquois en blauw, aangebracht op de zijkanten en de achterklep. 
Ook het interieur oogt bijzonder vrolijk met de blauwe stof met groene figuurtjes. 
Verder was ze uitgerust met twee achteruitrijlampen op de achterklep, een rechter buitenspiegel en hoofdsteunen op de voorstoelen. 

Onze R4 komt uit departement 83 (Var), dus het uiterste zuiden van Frankrijk. Rechtstreeks gekocht van de eerste eigenaar, een apotheker die de auto voor zijn zoon had gekocht. Ze verkeert in uitstekende en absoluut roestvrije staat en heeft slechts 51.056km gereden. 
Als extra is ze nog uitgerust met een trekhaak. 

Onze prijs is inclusief Nederlands kenteken, nieuwe APK en afleveringsbeurt. Ook de legeskosten nemen wij voor onze rekening. 
Overigens berekenen wij geen afleveringskosten. Onze prijs is all-in, dus volledig rijklaar. Auto online bekijken? http://www.delest.nl/aanbod/289