Renault R4TL Sav - 92 - 19.667km Wit uit 1992

Merk + Type : Renault R4TL Sav - 92 - 19.667km
Kleur : Wit
Kilomterstand : 19.667 km
Bouwjaar : 1992
Brandstof : Benzine
Transmissie : 4-Versnellingbak
Aantal deuren : 5
Carrosserievorm : Combi
Prijs : € Verkocht
 
We hebben weer de hand weten te leggen op een zeer unieke Renault R4TL Savane. En van de allerlaatste, van modeljaar 1993. Ze komt (op 7 maanden na) van de 1e eigenaar en heeft origineel slechts 19.667km gereden!!
 
Ze is op 9 oktober 1992 nieuw geleverd door de Renault dealer in Saint-Etienne in departement 42 (Loire).
 
De 1e eigenaar woonde in La Ricamarie, een klein voorstadje net onder Saint-Etienne. De originele Bon de Commande (de aankoopovereenkomst) en de aankoopfaktuur zijn bij de auto aanwezig. Zo ook de bij de auto behorende boekjes.
 
De auto is werkelijk smetteloos en ziet er uit als nieuw. Met nog alle originele stickers. Zelfs op de achterruit bevindt zich nog de mooie en  onbeschadigde sticker met : "Garantie Anti-Corrosion Renault 6 ans" en "Renault des voitures a vivre".
Het interieur is eveneens smetteloos. Met zelfs het fabrieksplastic nog op de portierbekleding. Zo ook onder de vloermatten. De bagageruimte is onbeschadigd.
De carrosserie is in perfecte staat, uiteraard volledig in de 1e lak (behalve het voorgedeelte van de voorschermpjes). Uiteraard is er nergens een spatje roest te ontdekken.  
 
Dus een unieke nagenoeg nieuwe auto!!
 
Levering vindt plaats op Nederlands kenteken. Verder krijgt ze een afleveringsbeurt en nieuwe APK. Ook de legeskosten nemen wij voor onze rekening.
 
Onze prijs is dus all-in, volledig rijklaar, zonder verdere bijkomende kosten.
 
 
 
 
 


Auto online bekijken? http://www.delest.nl/aanbod/312