CitroŽn ID20 Donkerblauw uit 1969

Merk + Type : CitroŽn ID20
Kleur : Donkerblauw
Kilomterstand : 37.405 km
Bouwjaar : 1969
Brandstof : Benzine
Transmissie : 4-Versnellingsbak
Aantal deuren : 4
Carrosserievorm : Sedan
Prijs : € Verkocht
 
Soms komen er auto's op je pad waarvan je dacht dat het noot zou gebeuren. En toch ineens staat ie daar .. .. ..
 
Het gaat hier om een super originele, niet gerestaureerde CitroŽn ID20 die slechts 37.405km heeft gereden!!
 
Het is een in Nederland nieuw geleverde auto, bouwjaar 1968 en op kenteken gezet op 31 januari 1969. De auto heeft na het overlijden van de 1e Limburgse eigenaar binnen gestald gestaan van 1976 tot 2002. Vandaar de extreem lage kilometerstand. Daarna is de auto door een familielid weer volledig rijklaar gemaakt.
 
Vervolgens is ze slechts zeer beperkt gebruikt en in 2007 verkocht aan de 2e eigenaar.
 
En nu staat ze bij ons in de showroom. In de prachtige glanzende 1e lak, in de niet vaak voorkomende blauwe kleur - AC623 - Bleu Andalou. In top staat, volledig roest- en schadevrij. Toen de auto bij ons binnenkwam, waren er enkele bijgewerkte plekken op de motorkap en het voorscherm als gevolg van in de lak ingebrande vogeluitwerpselen. Dit was destijds echter slecht met een penseel bijgewerkt. Reden waarom wij hebben besloten deze delen te laten voorzien van een nieuwe laklaag. zodat ze nu weer geheel perfect is.
 
Ook het interieur, uitgevoerd in grijze velours, is nog geheel origineel hetgeen absoluut uniek is.
 
Nodeloos te stellen dat deze ID werkeloos perfect rijdt. Aan alles merk je dat de auto nog zo goed als nieuw is en van alles straalt de originaliteit af.
 
Het is een in 1968 in BelgiŽ geassembleerde ID, het 'tussen'-type met de nieuwe neus en het prachtige oude zwarte dashboard en het mooie omwikkelde stuur. Dit type is maar ťťn jaar geleverd!
Het bijzondere van deze auto's is dat ze afwijken van de Franse productie, door zowel de beschikbare kleuren in combinatie met het interieur, als de luxere uitrusting. Zo hebben deze o.a. origineel  de grote wieldeksels, chromen trompetten, DS-interieur, chromen binnen deurgrepen etc.
Deze auto is nummer 218 van de 257 in 1968 voor de Benelux gebouwde ID20's.
 
Bij verkoop krijgt ze een volledige afleveringsbeurt. De APK is nog geldig tot oktober 2016. In tegenstelling tot vele van onze collega's berekenen wij geen afleveringskosten. Ook de legeskosten nemen wij voor onze rekening. Onze prijs is dus all-in, volledig rijklaar!
 


Auto online bekijken? http://www.delest.nl/aanbod/328