Opel Rekord 1900 Caravan Beige uit 1967

Merk + Type : Opel Rekord 1900 Caravan
Kleur : Beige
Kilomterstand : 63.605 km
Bouwjaar : 1967
Brandstof : Benzine
Transmissie : 4-versnellingbak
Aantal deuren : 5
Carrosserievorm : Stationcar
Prijs : € Verkocht
 
Een Rekord Caravan is al weer zo'n zeldzame auto die u bij ons in de showrroom kunt vinden. En zeker als die in een perfecte, originele, schade- en roestvrije staat verkeert. Echt nooit gerestaureerd of aan gelast. En nog de 1e lak !!
 
Omdat deze ruime stationcars, anders dan tegenwoordig, overwegend bedrijfsmatig werden gebruikt door kleine ondernemers (van bakker tot aannemer) zijn de meeste in een behoorlijk gebruikte (lees: slechte) staat.
Deze is dat niet. De bekleding van de stoelen en de bank (scheur- en vlekvrij) en de hemelbekleding (vaak met winkelhaken) verkeren in een uitstekende en ongeschonden staat. Zelfs het originele tapijt van de laadruimte ziet er perfect uit !
 
De auto is nieuw geleverd in Frankrijk (Nancy). Op het identificatie plaatje onder de motorkap staat nog heerlijk ouderwets: "Adam Opel AG - Russelsheim", een echte Opel dus uit de tijd dat een Duitse auto nog uit Duitsland kwam !!
 
Ze is voorzien van chromen sierranden om de wielkuipen, sierringen om de wieldoppen, een ouderwetse drukknoppen radio en een trekhaak.
 
De prijs voor dit unicum is inclusief Nederlands kenteken, nieuwe APK en een afleveringsbeurt. 


Auto online bekijken? http://www.delest.nl/aanbod/36