CitroŽn DS20 Halfautomaat Wit uit 1974

Merk + Type : CitroŽn DS20 Halfautomaat
Kleur : Wit
Kilomterstand : 79.851 km
Bouwjaar : 1974
Brandstof : Benzine
Transmissie : Halfautomatische versnellingsbak
Aantal deuren : 4
Carrosserievorm : Sedan
Prijs : € Verkocht
  Deze schitterende en originele, niet gerestaureerde DS is van nieuw af aan tot 2003 in handen geweest van dezelfde Franse familie. De eerste eigenaar is in 1994 overleden en de auto is daarna door vererving op naam gekomen van zijn weduwe. Al deze tijd heeft de DS rondgereden in dťpartement 91 (Essonne), net onder Parijs.

In 2003 is ze vanuit Frankrijk naar Nederland gekomen met een aantoonbare originele kilometerstand van slechts 72.763km. De Nederlandse liefhebber heeft de auto 12 jaar in bezit gehad en heeft er sinds de aanschaf slechts 7.000km mee gereden. 

Het is een prachtige 'snoek' met een zeer mooie en zeer strakke carrosserie. Uiteraard volledig roest- en schadevrij. De originaliteit van deze DS is o.a. goed te zien aan de vele nog aanwezige originele productiestickers en stempels. De kleur is Blanc Meije (AC088) een witte kleurvariant die alleen van 1971 tot 1975 is geleverd. 

Ze is voorzien van een smetteloos nieuw rood velours interieur met hoofdsteunen voorin en een extra armleuning tussen de voorstoelen. Verder is ze uitgerust met getint glas rondom en achterruit verwarming.

Technisch is ze eveneens uitstekend onderhouden en bij het rijden voel je de absolute originaliteit. 

De prijs voor deze uitzonderlijke DS is inclusief grote beurt en nieuwe APK. In tegenstelling tot vele van onze collega's berekenen wij geen afleveringskosten. Ook de tenaamstellingskosten nemen wij voor onze rekening. Onze prijs is dus all-in, volledig rijklaar.


Auto online bekijken? http://www.delest.nl/aanbod/372