Renault R4GTL Grijs metallic uit 1984

Merk + Type : Renault R4GTL
Kleur : Grijs metallic
Kilomterstand : 32.298 km
Bouwjaar : 1984
Brandstof : Benzine
Transmissie : 4-Versneliingsbak
Aantal deuren : 5
Carrosserievorm : Combi
Prijs : € Verkocht
  Gedurende de afgelopen jaren hebben wij al vele mooie R4-tjes in onze collectie gehad.
Nu hebben we weer de hand weten te leggen op een heel bijzondere. Het is een R4GTL uit 1984. Ze komt van de 1e eigenaresse die de auto op 18 oktober 1984 nieuw geleverd heeft gekregen door de Renault-dealer Sagam in Albertville. Zelf woonde zij enkele kilometers verderop, in het kleine dorpje Plancherine. Beide zijn gelegen in departement 73 (Savoie) in het oosten van Frankrijk, tegen de Zwitserse grens.

Deze GTL heeft origineel slechts 32.298km (!) gereden en verkeert in nieuwstaat. Zowel van binnen, van buiten, onder de motorkap en in de bagageruimte ziet alles er tiptop uit. 
Ze is uitgevoerd is een heel bijzondere, zeer weinig voorkomende grijze metallic kleur. Ze is altijd binnen gestald geweest hetgeen de reden is dat de lak er nog als nieuw en glanzend uit ziet.

De prijs voor deze unieke Renault R4GTL is inclusief Nederlands kenteken, afleveringsbeurt en nieuwe APK. In tegenstelling tot vele van onze collega's berekenen wij geen afleveringskosten. Ook de tenaamstellingskosten nemen wij voor onze rekening. Onze verkoopprijs is dus all-in, volledig rijklaar.
 


Auto online bekijken? http://www.delest.nl/aanbod/400