Renault R4F4 - 1986 - 50.991km Wit uit 1986

Merk + Type : Renault R4F4 - 1986 - 50.991km
Kleur : Wit
Kilomterstand : 50.991 km
Bouwjaar : 1986
Brandstof : Benzine
Transmissie : 4-Versnellingsbak
Aantal deuren : 3
Carrosserievorm : Bestel
Prijs : € Verkocht
  Deze mooie Renault R4F4 is van 1986. Zij komt van de 2e Franse eigenaar. De 1e eigenaar heeft de auto tot 2008, dus 22 jaar in bezit gehad. Ze is zeer beperkt gebruikt en gezien de staat van auto ook altijd binnen gestald geweest. Deze 1e eigenaar woonde in Collan, een plaatsje in midden Frankrijk in departement 89 (Yonne), gelegen tussen de Champagne- en de Bourgogne-streek.  

De 2e eigenaar, die de F4 is 2008 heeft overgenomen, woonde in Tonnere, een dorpje 8km verderop. Ook deze eigenaar, een arts, heeft de auto zeer beperkt, uitsluitend hobbymatig gebruikt. Aan de nota's is te zien dat per jaar slechts een paar honderd kilometer werd gereden.

Het gevolg van dit alles is, dat deze F4 na 30 jaar er nog steeds perfect uitziet, prachtig in de carrosserie, zonder dat er ook maar een spatje roest aan de auto is te ontdekken. Ook alle originele fabrieksstickers zijn mooi bewaard gebleven. Zelfs de gele krijtkenmerken die in de fabriek op de vloer onder de stoelen zijn geschreven zijn nog zichtbaar.

Ook de bekleding en de laadruimte ziet er nagenoeg onbeschadigd uit. Dit is des te unieker omdat deze kleine bestelwagens doorgaans door ondernemers werden aangeschaft en intensief gebruikt werden. Reden waarom er thans nog maar zeer weinig originele F4's in deze staat worden aangeboden.

Ze is voorzien van twee kleine originele fabrieksruitjes aan beide zijden van de laadbak. Dit komt het uitzicht zeer ten goede en geeft een beter zicht opzij bij het afslaan.

De prijs van deze mooie en originele F4 is inclusief Nederlands kenteken, afleveringsbeurt en nieuwe APK. In tegenstelling tot vele van onze collega's berekenen wij geen afleveringskosten. Onze prijs is dus all-in, volledig rijklaar.Auto online bekijken? http://www.delest.nl/aanbod/401