Renault R4F4 - 1984 - 140.404km Blauw uit 1984

Merk + Type : Renault R4F4 - 1984 - 140.404km
Kleur : Blauw
Kilomterstand : 140.404 km
Bouwjaar : 1984
Brandstof : Benzine
Transmissie : 4-Versnellingsbak
Aantal deuren : 3
Carrosserievorm : Bestel
Prijs : € Verkocht
  Dit is een heel leuke, super originele Renault R4F4. Niet een auto in een staat die de regelmatige bezoeker van onze website verwacht. Wij staan bekend om de smetteloze originele staat van onze voitures met doorgaans zeer lage kilometerstanden.

Deze R4F4 wijkt daar in dit opzicht van af, maar is daarom niet minder leuk! Wij hebben haar aangeschaft vanwege de originaliteit en het feit dat zij, ondanks haar 32 jaar, nog bijzonder gaaf is. Er is nooit aan gerestaureerd, aan gelast of wat dan ook. Bovendien rijdt zij uitstekend. 
Zij is in Frankrijk bedrijfsmatig gebruikt door de EDF (Electricité de France), vanwaar de blauwe bedrijfskleur. En uiteraard dus met de nodige gebruikssporen.

Zij is voorzien van de fabrieksmatig aangebrachte zijruitjes, waardoor het uitzicht naar opzij enorm verbeterd is, hetgeen de verkeersveiligheid ten goede komt. 
Verder is zij voorzien van een rek tussen de laadruimte en de bestuurdersruimte en heeft zij een onderdelen/gereedschapsrek in de laadruimte. Ook heeft zij hoofdsteunen op beide voorstoelen.

Dé ideale F4 voor een kleinere prijs.

Ze wordt geleverd op Frans kenteken. De prijs is dus voor 'zo-meenemen'.
Indien gewenst kunnen wij een Nederlands kenteken verzorgen, alsmede een nieuwe APK-keuring en de auto rijklaar afleveren.

De RDW-kosten voor het aanvragen van het kenteken, het technisch klaarmaken voor de APK, de kosten voor de APK keuring zelf en de aanschaf van de nieuwe kentekenplaten kosten ongeveer € 500 excl. BTW.

Auto online bekijken? http://www.delest.nl/aanbod/413