Renault R4TL Savane Creme uit 1990

Merk + Type : Renault R4TL Savane
Kleur : Creme
Kilomterstand : 85.250 km
Bouwjaar : 1990
Brandstof : Benzine
Transmissie : 4-Versnellingsbak
Aantal deuren : 5
Carrosserievorm : Combi sedan
Prijs : € Verkocht
  Deze zeer mooie en originele R4TL Savane hebben wij recentelijk weer teruggekocht nadat wij haar in 2014 aan een Nederlandse Renault liefhebber hadden verkocht. 

Wij hadden haar in 2014 in Frankrijk gevonden. Oorspronkelijk werd ze nieuw geleverd door Renault Garage Grasser in Haguenau (in departement 67 - Bas-Rhin) aan de eerste eigenaar die iets verderop woonde, in het plaatsje Weitbruch, gelegen op ongeveer 25km boven Straatsburg.
Deze eerste eigenaar heeft deze R4 tot 2012 (dus 22 jaar lang) in bezit gehad.

De tweede Franse eigenaar woonde 2 km verderop, in Kurtzenhouse. Wegens gezondheidsproblemen heeft hij besloten de auto weg te doen.

Deze R4TL verkeert in een prachtige originele staat. Zeer mooie en strakke carrosserie. En absoluut roestvrij. Ook het interieur verkeert in nagenoeg ongeschonden staat.

Als bijzonderheid is ze voorzien van de niet vaak voorkomende hoofdsteunen op de voorstoelen.
Verder is ze voorzien van rolgordels voorin, vaste gordels achterin, mistachterlicht, rechter buitenspiegel en een trekhaak.

Onze prijs is inclusief afleveringsbeurt. De APK is geldig tot 15 september 2017. Wij berekenen geen afleveringskosten. Onze prijs is dus all-in, volledig rijklaar.Auto online bekijken? http://www.delest.nl/aanbod/417