Renault R4TL Savane Wit uit 1992

Merk + Type : Renault R4TL Savane
Kleur : Wit
Kilomterstand : 68.176 km
Bouwjaar : 1992
Brandstof : Benzine
Transmissie : 4-Versnellingsbak
Aantal deuren : 5
Carrosserievorm : Stationwagen
Prijs : € Verkocht
  Deze zeer mooie en originele Renault R4TL Savane hebben wij in 2008 in Frankrijk gekocht van de tweede eigenaar (sinds 2006) die in Reims woonde in departement 51 (Marne), in het hartje van de Champagne streek. 

De auto is op 25 maart 1992 nieuw geleverd door de CitroŽn concessionnaire in Epernay, de plaats waar ook de eerste eigenaar woonde, eveneens gelegen in departement 51 op net even 25km onder Reims.

Wij verkochten haar aan een Nederlandse Renault liefhebber op een kilometerstand van 53.697km. Bij de aflevering heeft zij een volledige tectylbeurt gekregen om haar tegen het Nederlandse klimaat te beschermen. Nu negen jaar later staat zij weer in onze showroom te blinken nadat ze in deze periode slechts 14.000km heeft gereden. Dit beperkte gebruik, het feit dat ze altijd binnen heeft gestaan en de uitgevoerde tectylbeurt hebben er voor gezorgd dat ze nog steeds in een uitstekende en roestvrije staat verkeert. Met een prachtige strakke carrosserie en een eveneens prachtig interieur.

Ze is uitgerust met de optionele hoofdsteunen op de voorstoelen. Enkele jaren geleden is zij hier in Nederland door een professioneel bedrijf voorzien van een groot vouwdak hetgeen de beleving van deze R4TL een extra dimensie geeft. Ziet u zichzelf al rijden op de Franse Route Nationale met het dak open en een picnic mand met stokbrood, brie en rode wijn op de achterbank?

De prijs voor deze bijzondere R4TL is inclusief afleveringsbeurt en nieuwe APK. In tegenstelling tot vele van onze collega's berekenen wij geen afleveringskosten. Ook de tenaamstellingskosten nemen wij voor onze rekening. Onze prijs is dus all-in, volledig rijklaar.
Auto online bekijken? http://www.delest.nl/aanbod/422