Renault R4TL Sav - 89 - 43.663km Groen uit 1989

Merk + Type : Renault R4TL Sav - 89 - 43.663km
Kleur : Groen
Kilomterstand : 43.663 km
Bouwjaar : 1989
Brandstof : Benzine
Transmissie : 4-Versnellingsbak
Aantal deuren : 5
Carrosserievorm : Stationcar
Prijs : € Verkocht
  Ondanks dat mooie, originele en gave Renault R4'tjes steeds moeilijker te vinden zijn, hebben wij er de laatste tijd toch nog een aantal kunnen vinden.

De Renault 4 mag zich verheugen in een snel en sterk stijgende populariteit.
GeÔntroduceerd in 1961 was deze auto bedoeld als tegenhanger van de al jarenlang succesvolle CitroŽn 2CV. In vergelijking met de 2CV toch een heel wat comfortabelere auto en voorzien van een watergekoelde motor. Gedurende zijn 'loopbaan' is deze Renault in de reclames altijd gekarakteriseerd als een ruimtewonder. Ondanks zijn kleine afmetingen gaf ie toch plaats aan vier volwassenen en behoorlijk wat bagage.

De Renault 4 is altijd een gebruiksvriendelijke, zuinige en handelbare auto geweest. En dat is ze nog steeds. Een perfecte tweede auto in het gezin. Veel gemak voor relatief weinig kosten. En bovendien onderscheidt u zich met deze auto van de grijze massa.

Na 32 jaar in productie te zijn geweest viel in 1993 het doek voor dit succesnummer van Renault.

Vanaf 1961 tot 1993 zijn er maar liefst meer dan 8,1 miljoen exemplaren van de band gerold. Aanmerkelijk meer dan de succesvolle concurrent, de 2CV waarvan het totale productieaantal bleef steken bij 5,1 miljoen verkochte auto's.

Onze R4TL is op 22 maart 1989 nieuw geleverd in het oosten van Frankrijk, in departement 57 (Moselle), in de buurt van Metz. Ze is in september 2010 naar Nederland gekomen en is sindsdien nauwelijks meer gebruikt.

Ze verkeert nog steeds in een uitmuntende staat, origineel, nooit gerestaureerd, technisch uitstekend en absoluut roestvrij. Ook het interieur, inclusief de hemel verkeren in een perfecte staat. En dat alles met een originele kilometerstand van slechts 43.663km!!

De prijs voor deze mooie R4TL is inclusief afleveringsbeurt en nieuwe APK. In tegenstelling tot vele van onze collega's berekenen wij geen afleveringskosten. Ook de tenaamstellingskosten nemen wij voor onze rekening. Onze prijs is dus all-in, volledig rijklaar.


Auto online bekijken? http://www.delest.nl/aanbod/425