Peugeot 204 Lichtblauw uit 1972

Merk + Type : Peugeot 204
Kleur : Lichtblauw
Kilomterstand : 16.258 km
Bouwjaar : 1972
Brandstof : Benzine
Transmissie : 4-versnellingbak
Aantal deuren : 4
Carrosserievorm : Sedan
Prijs : € Verkocht
 
Waar vindt u nog een als nieuwe Peugeot 204, van 1e eigenaar met origineel slechts net even 16.000km op de klok ? Bij ons natuurlijk .. .. !
 
Deze 204 hebben wij in Frankrijk gekocht, rechtstreeks van de 1e eigenaar. Daar komt het nog regelmatig voor dat eigenaren hun auto meer dan 30 jaar behouden. Wat goed is, is goed, zegt men daar. Hier in Nederland is dat nagenoeg ondenkbaar.
 
De auto straalt dit geringe gebruik dan ook uit. Overal ziet ze er perfect uit. Zelfs het plastic dat vanaf de fabriek over de bekleding ter bescherming tot de aflevering werd aangebracht, is nog gedeeltelijk aanwezig!
 
In "Autotest" werd destijds over de 204 geschreven:
 
""De carosserie is lang en heeft zeer veel binnenruimte, zodat men op de achterbank over goede beenruimte beschikt. Rondom onafhankelijk geveerd is de 204 een comfortabele auto, hetgeen nog versterkt wordt door de uitnemende voorstoelen met dikke en zachte bekleding en tot slaapstoelen verstelbare rugleuningen. De remmen zijn efficiŽnt en behoeft een zeer lichte pedaaldruk. De bovenliggende nokkenas van de motor heeft een vrijwel geruisloze aandrijving. Het windgeruis is vrij gering en het uitzicht (dunne hoekstijlen) zeer goed"""".
 
Ook toen al lovende woorden over deze auto.
 
De echte Peugeot liefhebber zal nog vele jaren plezier hebben van deze unieke auto. De auto staat nu nog op de originele banden, maar deze zullen vůůr de aflevering nog door ons worden vervangen.
 
De prijs is inclusief Nederlands kenteken, nieuwe APK en afleveringsbeurt.
 


Auto online bekijken? http://www.delest.nl/aanbod/43