Renault R4F6 Wit uit 1982

Merk + Type : Renault R4F6
Kleur : Wit
Kilomterstand : 73.255 km
Bouwjaar : 1982
Brandstof : Benzine
Transmissie : 4-Versnellingsbak
Aantal deuren : 3
Carrosserievorm : Bestel
Prijs : € Verkocht
  Wij hebben in Frankrijk weer een bijzondere Renault R4F6 gevonden. Het een F6, dus de verlengde versie van de F4.

Ze komt van de 1e eigenaar, die deze F6 dus 35 jaar lang (!) in bezit heeft gehad. Het was een kleine wijnboer (agriculteur) in het plaatsje Montclair-d'Armagnac, in departement 32 (Gers), in het gebied Midi-Pyrénées. Dus in het uiterste zuidwesten van Frankrijk. Een gebied met één van de meeste zonuren per jaar.

Dit gebied staat bekend om de productie van de befaamde Armagnac Brandy, enigszins lijkend op cognac maar met een afwijkende productiemethode. En in tegenstelling tot de grote cognac huizen in noord Frankrijk zijn het hier overwegend kleinere boeren die de Armagnac produceren.

Onze F6 heeft slechts 73.255km gereden. Ze is uitstekend onderhouden en is nog verregaand origineel met overwegend de 1e lak. Ondanks de originaliteit hebben wij haar waar nodig nog opgefrist en hersteld. Ze heeft een prachtige, mooie strakke en gave carrosserie, De laadruimte was gaaf maar beschadigd en hebben wij van een nieuwe laklaag voorzien en ziet er weer geweldig uit. Ook onder de motorkap is er niets op aan te merken. Alle originele stickers en plaatjes zijn nog op de auto aanwezig. Zelfs de krijtmarkeringen onder de voorstoelen die er in de fabriek tijdens de productie zijn aangebracht zijn nog zichtbaar. Ook het interieur ziet er ondanks haar leeftijd uitstekend uit.

Ze is uitgerust met twee kleine zijruiten bij de laadruimte wat een aanmerkelijk beter zicht geeft bij het afslaan en de verkeersveiligheid ten  goede komt.

Zoals gezegd is de F6 de langste versie van de F-serie bestelwagens met een enorme vierkante laadruimte. Het achterste dakgedeelte boven de achterdeur kan omhoog worden geklapt waardoor er ook nog langere voorwerpen kunnen worden vervoerd.

De prijs voor deze mooie R4F6 is inclusief Nederlands kenteken, afleveringsbeurt en nieuwe APK. In tegenstelling tot vele van onze collega's berekenen wij geen afleveringskosten. Ook de tenaamstellingskosten berekenen wij niet aan u door. Onze prijs is dus all-in, volledig rijklaar.


Auto online bekijken? http://www.delest.nl/aanbod/444