Renault R4F6 Creme uit 1984

Merk + Type : Renault R4F6
Kleur : Creme
Kilomterstand : 73.690 km
Bouwjaar : 1984
Brandstof : Benzine
Transmissie : 4-Versnellingsbak
Aantal deuren : 3
Carrosserievorm : Bestel
Prijs : € Verkocht
 

De Renault R4F6 is de verlengde versie van de 'gewone' R4F4 bestelwagen. Dit model is 20cm langer dan zijn kleinere broer (of zus?) en deze extra lengte komt geheel ten goede aan de laadruimte. Ook het dak is 5cm hoger. Het leuke van deze Renault bestelwagens (F4 en F6) is dat een gedeelte van het dak, boven de achterdeur, opengeklapt kan worden, waardoor er een langere lading vervoerd kan worden. Onze F6 is bovendien ook nog voorzien van een kleine zijruit aan beide zijden van de laadbak. Vooral het rechter zijraam vergemakkelijkt het rijden in stadsverkeer enorm. 

 

Deze zeer fraaie en originele F6 is één familie auto (tot juli 2015). Ze is zeer strak, roestvrij en zeer goed onderhouden. 


De Zuidfranse 1e eigenaar woonde in Bormes-les-Mimosas, een kleine plaats aan de Franse Middellandse Zee kust, op 28km ten westen van Saint-Tropez in departement 83 (Var).

 

Ook deze, ruim 30 jaar oude, F6 heeft kennelijk een 'goed leven' gehad, getuige de mooie staat waarin deze verkeert. De auto straalt een zeer zorgvuldig gebruikt uit waardoor ze in deze mooie en originele staat is gebleven. De meeste van deze bestelwagentjes werden bedrijfsmatig gebruikt, zodat er helaas na een aantal jaren van intensief gebruik, niet veel fraais meer over was gebleven. Dat is deze F6 bespaard gebleven.


Toen wij haar in 2015 aanschaften, is zij in handen gekomen van een Belgische Renault liefhebber op een kilometerstand van 71.553km. In de afgelopen anderhalf jaar heeft hij er slechts net even 2.000km mee gereden en haar weer bij ons ingeruild op een ouder type. Recentelijk is de auto getectyleerd en voorzien van een nieuwe koppeling, waterpomp en dynamo.

 

Onze prijs is inclusief Nederlands kenteken, afleveringsbeurt en nieuwe APK. Ook de tenaamstellingskosten nemen wij voor onze rekening. Wij berekenen geen afleveringskosten zodat dit een all-in prijs is, volledig rijklaar.
Auto online bekijken? http://www.delest.nl/aanbod/453