Renault R4TL Savane Wit uit 1992

Merk + Type : Renault R4TL Savane
Kleur : Wit
Kilomterstand : 55.265 km
Bouwjaar : 1992
Brandstof : Benzine
Transmissie : 4-Versnellingsbak
Aantal deuren : 5
Carrosserievorm : Stationcar
Prijs : € 8.950
  We hebben weer een schitterende Renault R4TL Savane aan onze collectie mogen toevoegen. Wij kochten haar van de derde eigenaar in Anse, een klein plaatsje ten noorden van Lyon in departement 69 (Rhône).
De 1e eigenaar kocht de auto bij de Renault Garage Du Centre in Saint-Amand-Montrond in departement 18 (Cher). De 2e eigenaar woonde evenals de 3e eigenaar in departement 69 (Rhône), alleen nu in het meest zuidelijke gedeelte hiervan.

Gezien de staat van deze 25 jaar oude R4 is zij altijd uitstekend onderhouden geweest. Technisch is zij in perfecte conditie. De carrosserie is werkelijk prachtig, mooi strak, geen schade en uiteraard geheel roestvrij.
Ook de onderzijde verkeert in perfecte staat. De kofferruimte ziet er uit alsof zij nauwelijks is gebruikt en onder de motorkap verkeert alles eveneens in tiptop conditie.
Het interieur is nagenoeg smetteloos, met onbeschadigde bekleding en een prachtige hemelbekleding.
Ze is uitgerust hoofdsteunen en rolgordels op de voorstoelen en met vaste gordels achterin.

Het interessante van deze R4 is dat de 1e tenaamstelling 4 november 1992 is en daarmee dus jonger is dan 1 juli 1992 en derhalve aan de 25 jaar eis voldoet en dus zonder problemen de milieuzone van o.a. Rotterdam kan binnenrijden.

De prijs voor deze prachtige R4TL Savane is inclusief Nederlands kenteken, afleveringsbeurt en nieuwe APK. In tegenstelling tot vele van onze collega's berekenen wij geen afleveringskosten. Ook de tenaamstellingskosten nemen wij voor onze rekening. Onze prijs is dus all-in, volledig rijklaar.


Auto online bekijken? http://www.delest.nl/aanbod/457