CitroŽn DSpťcial Wit uit 1973

Merk + Type : CitroŽn DSpťcial
Kleur : Wit
Kilomterstand : 124.356 km
Bouwjaar : 1973
Brandstof : Benzine
Transmissie : 4-Versnellingsbak
Aantal deuren : 4
Carrosserievorm : Sedan
Prijs : € Verkocht
  Dit is een schitterende, originele, strakke en supergave CitroŽn DSpťcial uit 1973.
Ze is 17 jaar geleden naar Nederland gekomen, rechtstreeks van de 1e hoogbejaarde Franse eigenaar die de auto dus 27 jaar in bezit heeft gehad! Ze had toen origineel slechts 95.847km gereden. Direkt na aankomst in Nederland is ze voorzien van een nieuwe laklaag, niet vanwege roest, want ze is supergaaf, maar puur omdat de  auto in de loop der jaren de nodige kleine parkeerschades en krasjes had opgelopen.
Wij kochten haar in 2012 van de 1e Nederlandse eigenaar die er in die 12 jaar slechts 10.000km mee had gereden.
Vervolgens hebben wij haar overgedragen aan een Belgische CitroŽn-liefhebber en werden wij onlangs weer in de gelegenheid gesteld om deze schitterende snoek weer terug naar Nederland te halen en staat zij weer te glimmen in onze showroom. 

Ze is voorzien van meedraaiende koplampen (een extra op dit type) en uiteraard stuurbekrachtiging. Ze heeft ook de mooie chromen "trompetten", rolgordels voorin, vaste gordels achterin, een Radio-CD-speler met een grote speaker op de hoedenplank.

Inmiddels is ze voorzien van een prachtig, compleet nieuw groen velours interieur, inclusief de deurpanelen en een armsteun tussen de voorstoelen.

Verder heeft ze een groot vouwdak, ideaal voor de warme zomerdag! Ziet u zichzelf al rijden, op de Franse Route Nationale, dak open, zonnetje op het hoofd (of pet), stokbrood op de achterbank en een fles wijn achterin voor de picknick?

De historie is bij de auto aanwezig, alsmede het instructieboekje, het dealerboek en het Certificat de Conformitť (ofwel het gelijkvormigheids-attest). De originaliteit van deze voiture blijkt ook uit de vele gele fabrieksstempels die overal nog in de auto terug te vinden zijn.

De prijs voor de bijzondere CitroŽn is inclusief Nederlands kenteken, nieuwe APK en afleveringsbeurt. Ook de tenaamstellingskosten nemen wij voor onze rekening.
In tegenstelling tot vele van onze collega's berekenen wij geen afleveringskosten. 
Onze prijs is dus all-in, dat wil zeggen: volledig rijklaar!
Auto online bekijken? http://www.delest.nl/aanbod/467