Renault R4F4 Wit uit 1987

Merk + Type : Renault R4F4
Kleur : Wit
Kilomterstand : 18.692 km
Bouwjaar : 1987
Brandstof : Benzine
Transmissie : 4-Versnellingsbak
Aantal deuren : 3
Carrosserievorm : Bestel
Prijs : € Verkocht
  Dit is super uniek te noemen: een 30 jaar oude R4F4 Bestel met origineel slechts 18.692km op de klok.

Deze schitterende F4 werd in september 1987 nieuw geleverd aan LP Rue Tolbiac in Parijs. LP (Lycée Professionel) is een soort van kunstacademie. Ze is daar zeer beperkt gebruikt door de conciërge als lokaal boodschappenautootje en heeft altijd binnen gestaan. De originele tekst en het logo van het LP zijn nog steeds op de voordeuren aanwezig. 

Via een liefhebber in Bordeaux, die de auto in 2006 van het LP had overgenomen maar nooit heeft gebruikt, is ze bij ons terecht gekomen. 

Door ons is de auto destijds verkocht aan een Renault-liefhebber. Ook door hem is de auto nauwelijks gebruikt en werden wij recent in de gelegenheid gesteld om haar weer terug te nemen. En nu staat ze dus weer in haar volle glorie in onze showroom te glimmen. De gehele auto straalt het zeer beperkte gebruik ten volle uit: De nagenoeg smetteloze en onbeschadigde laadruimte, de prachtige stoelbekleding etc. De carrosserie is uiteraard volledig roestvrij en onbeschadigd. Ook alle originele stickers zijn nog in de auto aanwezig, zelfs nog de fabrieksmarkering onder de voorstoelen (zie de foto's).

De prijs voor deze top F4 Bestel is inclusief afleveringsbeurt en nieuwe APK. Wij berekenen geen afleveringskosten. Ook de tenaamstellingskosten nemen wij voor onze rekening. Onze prijs is dus all-in, volledig rijklaar.


Auto online bekijken? http://www.delest.nl/aanbod/472