CitroŽn ID19P Donkergrijs uit 1965

Merk + Type : CitroŽn ID19P
Kleur : Donkergrijs
Kilomterstand : 99.426 km
Bouwjaar : 1965
Brandstof : Benzine
Transmissie : 4-Versnellingsbak
Aantal deuren : 4
Carrosserievorm : Sedan
Prijs : € Verkocht
  Deze prachtige CitroŽn ID19P is in 1998 vanuit Frankrijk naar Nederland gekomen. Ze is toen gekocht van de 2e Franse eigenaresse, een handelaarster in stoffen die op haar beurt de auto in 1968 van de 1e eigenaar had overgenomen. Ze heeft de ID dus 30 jaar lang in haar bezit gehad. Zij woonde in Saint-Pierre-le-MoŻtier, in midden Frankrijk, een plaatsje ten zuidoosten van Bourges in departement 58 (NiŤvres)
De nieuwe Nederlandse eigenaar had al in 1995 contact met de Franse eigenaresse, echter was zij toen niet bereid om de auto te verkopen. Uiteindelijk na hernieuwd contact is het in 1998 toch gelukt om de auto van haar over te nemen (het leuke is, dat de foto's van de bezoeken uit zowel 1995 en 1998 nog bij de auto aanwezig zijn).

De nieuwe, in Blaricum woonachtige eigenaar heeft na enige tijd de auto te laten restaureren. Dat is in 2010 gebeurd bij een CitroŽn-specialist, op een kilometerstand van 93.967km. Aan deze werkzaamheden is ruim Ä 20.000 besteed, waarvan de facturen aanwezig zijn. Ze is ook voorzien van een nieuwe laklaag in de originele kleur AC101 - Gris Anthracite.  

Na de restauratie in 2010 is deze ID nog slechts beperkt gebruikt en is er niet meer dan 5.500km mee gereden.

De auto verkeert in uitstekende staat, zeer mooi in de lak, geen roest. Voorzien van een prachtig rood stoffen interieur. De hoedenplank is voorzien van de zeer gezochte grote bijzondere speaker. Ze is uitgevoerd met het mooie en originele lichtgekleurde kunststoffen dak. Ook de sierstrippen aan de zijkanten zijn origineel, deze worden vaak vervangen door de nieuwere versie met de rubberen inlegstrip. Tevens nog voorzien van de mooie extra mistlampen aan de voorzijde.
Technisch is ze ook goed onderhouden en rijdt ze uitstekend.Het Certificat de Conformitť. het zogenaamde Franse geboortebewijs is ook nog bij de auto aanwezig.

De prijs voor deze mooie 'snoek' is inclusief afleveringsbeurt en nieuwe APK. Wij berekenen geen afleveringskosten. Ook de kosten van tenaamstelling nemen wij voor onze rekening. Onze prijs is dus all-in, volledig rijklaar.

Auto online bekijken? http://www.delest.nl/aanbod/481