Renault R4F6 Wit uit 1983

Merk + Type : Renault R4F6
Kleur : Wit
Kilomterstand : 100.789 km
Bouwjaar : 1983
Brandstof : Benzine
Transmissie : 4-Versnellingsbak
Aantal deuren : 3
Carrosserievorm : Bestel
Prijs : € Verkocht
  Zo nu en dan, na vele teleurstellingen te zijn tegengekomen, vinden we weer een uniek exemplaar. Zoals deze R4F6 uit 1983. We vonden haar in Zuid-Frankrijk in departement 84 (Vaucluse).

Ze heeft haar hele leven doorgebracht in het dorpje L'Isle-sur-la-Sorgue, op ongeveer 25km ten oosten van Avignon. Daar is ze ook nieuw geleverd door de Renault Garage Scotto, waarvan de sticker nog steeds op de achterklep aanwezig is. Deze garage bevindt zich niet meer op de locatie zoals op de sticker vermeld, inmiddels is daar een grote antiquair gevestigd.

Het plaatsje L'Isle-sur-la-Sorgue heeft haar naam te danken als 'eiland' gelegen tussen de vijf vertakkingen van de rivier de Sorgue. Het stadje wordt ook wel het VenetiŽ van het Comtat Venaissin genoemd. Dit pittoreske dorpje is een toeristische trekpleister met een overvloed aan terrasjes, restaurants en souvenir winkeltjes. Maar nog meer bekend van de vele antiquairs en brocantes. Vooral in de weekends is het er bijzonder druk op de vlooienmarkt. De antiekmarkt is, na Parijs, zelfs de grootste van heel Frankrijk.

De F6 is de niet veel voorkomende verlengde versie van de 'gewone' R4 bestel (de F4). Deze versie is 20cm langer dan zijn kleinere broer (of zus?) en deze extra lengte komt geheel ten goede aan de laadruimte. Ook het dak is 5cm hoger. Het leuke van deze Renault bestelwagens is dat een gedeelte van het dak, boven de achterdeur, opengeklapt kan worden, waardoor er een langere lading vervoerd kan worden. Deze F6 heeft een dichte laadruimte zonder zijruiten waardoor deze ook zeer geschikt is voor reclame doeleinden. 

Onze F6, afkomstig dus uit dit plaatsje, is een schitterend originele auto. Ze is nooit gerestaureerd en heeft nog overwegend de 1e lak! Ze is mooi strak en schadevrij. De carrosserie kent totaal geen roest. Onder de motorkap ziet het er prima uit en de laadbak is mooi en uiteraard ook geheel roestvrij. Het interieur is zeer mooi, inclusief de stoffen hemelbekleding in de cabine.

Kortom een zeer goed onderhouden auto. Ook technisch zijn er geen problemen en ze rijdt, remt en schakelt bijzonder goed.  

De prijs voor deze fraaie voiture is inclusief Nederlands kenteken, afleveringsbeurt en nieuwe APK. Wij berekenen geen afleveringskosten en ook de kosten van tenaamstelling nemen wij voor onze rekening. Onze prijs is dus all-in, volledig rijklaar.Auto online bekijken? http://www.delest.nl/aanbod/486