Peugeot 304 S Cabriolet Rood metallic uit 1973

Merk + Type : Peugeot 304 S Cabriolet
Kleur : Rood metallic
Kilomterstand : 95.789 km
Bouwjaar : 1973
Brandstof : Benzine
Transmissie : 4-Versnellingsbak
Aantal deuren : 2
Carrosserievorm : Cabriolet
Prijs : € 9.950
  Wij hebben zojuist weer een mooie Peugeot 304 S Cabriolet aan onze collectie toegevoegd. Het is een origineel in 1973 nieuw in Nederland geleverde auto. Ze heeft dan ook nog het originele kentekennummer met de originele blauwe kentekenplaten.

De Peugeot 304 Coupe en Cabriolet zijn standaard voorzien van de 'S '-motor, hetgeen op de sedan speciaal besteld moest worden. Deze 'S' heeft naast een luxere uitvoering, dubbele carburateurs, een 10pk krachtigere motor, een topsnelheid van 160km/u (i.p.v. 148km/u) en is ze voorzien van een toerenteller. 

Zij komt van de 2e eigenaar die de auto sinds 1985 in bezit heeft gehad. Hij heeft de cabrio slechts beperkt gebruikt en ze is altijd binnen gestald geweest. Over laatste 20 jaar heeft hij er slechts net even 1.000km mee gereden, maar is ze wel altijd onderhouden geweest, getuige de jaarlijkse c.q. 2-jaarlijkse aaneensluitende uitgevoerde APK keuringen, die dus het grootse gedeelte van de verreden kilometers vertegenwoordigen. Dit blijkt ook uit het bij de 304 aanwezige tellerrapport van de NAP (Nationale Auto Pas).

Naast het gewone onderhoud is ze door de tweede eigenaar ook, lang geleden, van een nieuwe laklaag voorzien. Tevens is de cabriokap vernieuwd.

Nadat wij de auto in Cuyk hadden opgehaald, hebben we haar voorzien van een schitterend nieuw interieur, nieuw tapijt en nieuwe kofferbak bekleding.  

Gezien het beperkte gebruik over de afgelopen jaren hebben wij tevens de bedrijfszekerheid van de auto aangepakt door o.a. het vervangen van de radiateur en een remrevisie.

Onze prijs is inclusief afleveringsbeurt en nieuwe APK. Wij berekenen geen afleveringskosten. Ook de kosten van tenaamstelling nemen wij voor onze rekening. Onze prijs is dus all-in, volledig rijklaar.


Auto online bekijken? http://www.delest.nl/aanbod/500