CitroŽn DS21 i.e. Halfautomaat Wit uit 1971

Merk + Type : CitroŽn DS21 i.e. Halfautomaat
Kleur : Wit
Kilomterstand : 173.170 km
Bouwjaar : 1971
Brandstof : Benzine
Transmissie : Half automatische versnellingsbak
Aantal deuren : 4
Carrosserievorm : Sedan
Prijs : € 29.750
  Deze DS is van het meest gewilde type, een DS21 injectie in combinatie met een halfautomatische versnellingsbak.
De DX3 motor heeft 2175cc en levert maar liefst 139pk, de op 2pk na krachtigste motor die in de DS werd geleverd.

Het is een origineel in Nederland nieuw geleverde auto. Voor het eerst op naam gezet op 11 maart 1971, als directiewagen van CitroŽn Nederland NV. Op 29 oktober van datzelfde jaar werd ze verkocht aan de nieuwe Boskoopse eigenaar. Hij heeft de auto dagelijks in gebruik gehad. Het onderhoudsboekje en alle onderhoudsfacturen zijn aanwezig. Ze is altijd onderhouden geweest door de CitroŽn-dealer in Alphen ad Rijn. Aan de nota' is te zien dat de auto ook veelvuldig in Zwitserland is gebruikt. In de loop van 1978, met een kilometerstand van ruim 160.000 is de auto in liefhebbershanden terechtgekomen en sindsdien is het gebruik slechts zeer beperkt geweest. De Nationale Auto Pas is bij de auto aanwezig. Vanaf 1998 is de auto nauwelijks meer gebruikt geweest, anders dan voor de jaarlijkse APK-keuring. In deze periode heeft ze slechts 2.501km gereden. De huidige stand is 173.170km.

Het is een zeer mooie en uiterst verzorgde auto. Van net vůůr de facelift, dus zij heeft nog de ouderwetse handgrepen op de deuren en het mooie grote omwikkelde stuur. Uiteraard roest- en schadevrij. Met alle mooie DS-details. Ze heeft ook nog de oorspronkelijke en werkende Philips radio. Wij hebben haar voorzien van een volledig nieuw rood velours interieur, inclusief de deurpanelen. Met een midden armsteun voorin en de brede hoofdsteunen op de voorstoelen. De chique uitstraling van deze auto wordt nog verder benadrukt door het grijze metallic dak en de groen getinte ruiten.

De prijs voor deze mooie en super comfortabele DS is inclusief afleveringsbeurt en nieuwe APK. Wij berekenen geen afleveringskosten. Ook hoeft u geen tenaamstellingskosten te betalen. Onze prijs is dus all-in, volledig rijklaar.


Auto online bekijken? http://www.delest.nl/aanbod/503