Simca Aronde P60 Etoile Creme / rood dak uit 1962

Merk + Type : Simca Aronde P60 Etoile
Kleur : Creme / rood dak
Kilomterstand : 63.009 km
Bouwjaar : 1962
Brandstof : Benzine
Transmissie : 4-Versnellingsbak
Aantal deuren : 4
Carrosserievorm : Sedan
Prijs : € Verkocht
  Al weer bieden wij een super mooie Simca Aronde aan! Uit 1962, dus één van de laatste die van de band rolde. Deze latere versies werden uitgerust met de sterke 5 maal gelagerde Rush-motor.

Ze is volledig origineel, nooit gerestaureerd en overwegend nog voorzien van de 1e lak! En met een super mooi interieur. Bekijkt u de foto's maar eens: de stoffen stoelbekleding, de deurpanelen, de hemel, alles is nog als nieuw. Kijk ook eens naar de detailfoto's van de deurlijsten, de armsteunen, de deurgrepen en het dashboard, alles is even gaaf. Alle in die tijd veelal in plastic uitgevoerde interieur details zijn veelal door de tijd gebarsten o.i.d. Niet bij deze auto: alles is even gaaf!
Ook het chroom van de bumpers en deurknoppen is even mooi.

En uiteraard is er geen spoortje roest aan deze auto te ontdekken!

Nauwelijks voor te stellen dat deze voiture al 57 jaar oud is !!

De combinatie van de ivoor-kleurige carrosserie en het bordeaux-rode dak, tezamen met de witte zijvlakken op de banden, geven de auto een mooie nostalgische uitstraling. Een absolute topper!

Een leuk detail is het knikkende hondje op de hoedenplank. Niet veel in de achteruitkijkspiegel kijken, word je anders een beetje zenuwachtig van!

Al dit moois is de garantie voor heel lang oldtimer plezier. Het is iedere keer weer genieten als je de garagedeur open doet!

De prijs is inclusief nieuwe APK en afleveringsbeurt. Wij berekenen geen afleveringskosten en de kosten van tenaamstelling worden ook door ons betaald. Onze prijs is dus all-in, volledig rijklaar.


Auto online bekijken? http://www.delest.nl/aanbod/508