Audi 80 L 1978 Grijs metallic uit 1978

Merk + Type : Audi 80 L 1978
Kleur : Grijs metallic
Kilomterstand : 34.866 km
Bouwjaar : 1978
Brandstof : Benzine
Transmissie : 4-versnellingbak
Aantal deuren : 4
Carrosserievorm : Sedan
Prijs : € Verkocht
 
Onze Audi 80L hebben wij geÔmporteerd uit BelgiŽ. Een nagenoeg nieuwe auto met slechts origineel 34.866km op de klok !!
 
Dit is de Audi van het modeljaar 1979. De styling van de Audi 80 werd aan het einde van 1978 volledig aangepast. De Italiaanse designer Giorgetto Giugiaro was verantwoordelijk voor het nieuwe ontwerp. In vergelijking met het vorige model is de nieuwe Audi 80 maar liefst 13,8cm langer en 8,2cm breder. De wielbasis die 6,9cm langer werd, is verantwoordelijk voor de aanmerkelijk grotere binnenruimte. De meest opvallende kenmerken van het nieuwe model waren de grote ramen, de schuin aflopende voor- en achterruit, een derde zijraam, grote achterlichten, de iets naar voren aflopende motorkap en de geÔntegreerd opgenomen bumpers.
De wegligging werd ook aanmerkelijk verbeterd door toepassing van onafhankelijke achterwiel ophanging ten opzichte van de strarre achteras van het vorige model.
Verder kende de 80-serie twee modellen: een 2- en een 4-deurs sedan.
 
Het is een uitermate plezierig en comfortabel rijdende auto, met zeer goede stoelen en een zeer prettige rijpositie. Een auto dus die nog zeer goed meekan in het hedendaagse verkeer.
 
Ze is uitgerust met rolgordels voorin, een radio en een brandblusser (is verplicht in BelgiŽ). Bovendien is er in de auto nog nooit gerookt, de asbakjes en de aansteker zijn nog geheel nieuw.
 
Deze mooie belastingvrije Audi wordt afgeleverd inclusief Nederlands kenteken, APK keuring en een afleveringsbeurt.


Auto online bekijken? http://www.delest.nl/aanbod/8