Renault R4F6 - 1983 - 117.314km Beige uit 1983

Merk + Type : Renault R4F6 - 1983 - 117.314km
Kleur : Beige
Kilomterstand : 117.314 km
Bouwjaar : 1983
Brandstof : Benzine
Transmissie : 4-Versnellingbak
Aantal deuren : 3
Carrosserievorm : Bestel
Prijs : € Verkocht
 
Deze R4 F6 hebben wij zojuist ingeruild. Het is een heel leuk en gaaf bestelwagentje. Zeker als je je realiseert dat deze R4 inmiddels al 26 jaar oud is ! Niet concours, maar prima voor nog jaren rijplezier.
 
De F6 is de niet veel voorkomende verlengde versie van de 'gewone' R4 bestel (de F4). Deze versie is 20cm langer dan zijn kleinere broer (of zus?) en deze extra lengte komt geheel ten goede aan de laadruimte. Ook het dak is 5cm hoger. Het leuke van deze Renault bestelwagens is dat een gedeelte van het dak, boven de achterdeur, opengeklapt kan worden, waardoor er een langere lading vervoerd kan worden. Onze F6 is bovendien ook nog voorzien van zijramen, hetgeen het rijden in stadsverkeer enorm vergemakkelijkt. 
Als extra heeft ze nog een uniek groot dakrek.
 
Wij hebben deze F6 enkele jaren geleden zelf in Frankrijk gekocht, in de Var (departement 83), dus in het uiterste zuiden van Frankrijk, aan de Middellandse zeekust. De eigenaar woonde in Figanières, een klein plaatsje 5km boven Draguignan.
 
Nu is ze dus weer "terug op het honk", wachtend op een nieuwe liefhebber die, net als de vorige eigenaren, weer veel plezier van dit bestelwagentje zal gaan hebben.
 
Ze wordt geleverd met een afleveringsbeurt en nieuwe APK.
 
 
 


Auto online bekijken? http://www.delest.nl/aanbod/81