Garagebedrijf de L'est Vlaardingen

Garage de l'Est, Voitures de collection

Bijgewerkt tot :  13 november 2019;
 WIST U DAT WIJ EEN AANTAL AUTO'S UIT ONZE COLLECTIE MET HOGE KORTING KUNNEN AANBIEDEN ? ZIET U HIERVOOR ONZE VOORRAADLIJST ! 


Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor het onderhoud en APK van uw oldtimer. Tevens kunnen wij ook zorgen voor schadeherstel aan uw klassieker. En dit alles tegen concurrerende tarieven !
 
En heeft u de door u zo begeerde oldtimer bij ons ziet staan, maar kunt het gehele bedrag nog niet opbrengen, vraag dan naar de eenvoudige en gunstige mogelijkheid om uw droom tegen aantrekkelijke tarieven geheel of gedeeltelijk te financieren. Waarom wachten, als u nu reeds kunt genieten!
En let op: U kunt meteen rijden en wij nemen de eerste twee maandtermijnen voor onze rekening!!
 
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
 
Garage De l'Est is voortgekomen uit Autobedrijf Oost in Vlaardingen, en is een zelfstandige opererend bedrijf dat zich bezighoudt met de import en verkoop van, overwegend, Franse klassieke automobielen. Autobedrijf Oost hield zich bezig met de in- en verkoop van recente occasions.

Bij Garage De l'Est ligt de nadruk ligt op automobielen van de jaren '60 en '70 (maar inmiddels zijn ook de 80-er jaren sterk vertegenwoordigd, alsmede 'young-timers' uit de jaren '90) die zowel voor hobby als voor dagelijks gebruik kunnen dienen, terwijl de oudere auto's uit de vijftiger jaren eveneens, maar op beperktere schaal aanwezig zijn. Zo af en toe bieden wij ook auto's aan, die niet geheel in lijn liggen met onze 'normale' voorraad, maar dermate bijzonder zijn door hun uitvoering of conditie dat wij, als echte autoliefhebbers, deze auto's 'niet kunnen laten staan', zoals bijvoorbeeld die mooie en nagenoeg nieuwe Mercedes 190E Evolution of de Lotus Esprit.  
Maar het meest belangrijke is toch wel dat wij uitsluitend op zoek zijn naar originele en ongerestaureerde auto's die in perfecte staat moeten zijn. Uiteraard worden alle verkochte auto's voorzien van een Nederlands kenteken, krijgen ze een afleveringsbeurt en nieuwe APK. In tegenstelling tot vele van onze collega's, berekenen wij geen afleveringskosten. Onze prijzen zijn dus echt "all-in", volledig rijklaar.

De eigenaar, Paul Stedehouder, houdt zich al meer dan 45 jaar bezig met alles wat zich in de autobranche afspeelt. 'Erfelijk belast' door zijn vader, wiens gehele leven ook in het teken van de auto heeft gestaan, was het dus niet vreemd dat ook hij diezelfde weg zou inslaan.

Franse klassiekers
Ons hart ligt echter bij de klassieke auto's. Sinds ruim 25 jaar houden wij ons dan ook bezig met de import van Franse klassiekers. Deze klassieke Franse auto's hebben we aanvankelijk op zeer bescheiden schaal geÔmporteerd, maar gezien de inmiddels ruime ervaring en de vele contacten in Frankrijk, BelgiŽ, Duitsland, ScandinaviŽ en ItaliŽ is Garage De l'Est uitgegroeid tot een bedrijf met altijd een ruime voorraad sublieme klassiekers.
 
ONZE OPENINGSTIJDEN ZIJN VAN MAANDAG T/M VRIJDAG VAN  09.00u TOT 17.00u. OP ZATERDAG ZIJN WIJ OPEN VAN 10.00u TOT 16.00u. 'S ZONDAGS GESLOTEN EN GEEN KOOPAVOND.
Aantal bezoekers: 4715711

Nieuwe auto's

 • CitroŽn 2CV6 400 Bestel
  Bouwjaar: 1978
 • CitroŽn Xantia 1.8i 16v
  Bouwjaar: 2000
 • Renault R6TL 1100
  Bouwjaar: 1977
 • Suzuki SC100 GX De Luxe
  Bouwjaar: 1981
 • CitroŽn CX 20 RE
  Bouwjaar: 1987
 • CitroŽn GSA Club Break
  Bouwjaar: 1982
 • CitroŽn DS21 i.e. Halfautomaat
  Bouwjaar: 1971
 • CitroŽn DSuper 4
  Bouwjaar: 1971
Klassieke oldtimer gezocht
Klassieke duitse oldtimer Alfa Romeo oldtimers Klassike Renault oldtimer Klassike audi oltimer Italiaanse klassieke Fiat Volkswagen oldtimers Klassieke Mercedes Benz oldtimer Klassieke Franse Peugeot oldtimer Klassike Opel oldtimer CitroŽn oldtimer - Franse klassieker Klassieke Ford oldtimer Volvo oldtimers
Webdesign Bureau: Methodus Internet