Peugeot 205 1.6 GTI

Deze unieke 205 GTI is drie jaar geleden uit midden Zweden naar Nederland gekomen. De kilometerstand van 167.158 wordt volledig onderbouwd met de Zweedse Carfax en oude keuringsbewijzen.

Het unieke aan deze GTI is dat ze nog immer de 1e lak heeft (dus absoluut niet is overgespoten). Ze is volledig schade- en roestvrij. Ook het interieur is werkelijk prachtig. De meeste voorstoelen van de GTI’s zijn behoorlijk versleten en vervormd, deze verkeren echter in topstaat! Evenals het mooie felrode tapijt. Ook is ze voorzien van een prachtig panorama dak.

Met uitzondering van de motor en versnellingsbak zijn alle bewegende- en slijtagegevoelige delen vernieuwd De lange lijst met uitgevoerde technische werkzaamheden is bij ons aanwezig.

Een roest- en schadevrije 205 GTI in de 1e lak (!) is zeer schaars en nagenoeg nergens meer te vinden. Bekijkt u de foto’s maar eens in details en u zult versteld staan van de geweldige staat waarin deze 205 verkeert!

Een gunstige bijkomstigheid is dat de eigenaar deze auto gebruik kan maken van de overgangsregeling van de Motorrijtuigenbelasting.

Onze verkoopprijs voor deze  originele en zeldzame  GTI is op aanvraag.

 

Op aanvraag

Included Taxes & Checkup

Specificaties

26-03-1987
4-cilinder - 1580cc - 77kW
168.158km
Benzine
5-Versnellingsbak
Rood-grijze sportstoelen
Sedan
2
1987 - 168.158km
Super zeldzaam in deze niet te vinden unieke staat !!
 

NEED A HAND TO FIND YOUR CAR?

Compare List