Citroën DS20 Pallas

Deze werkelijk schitterende DS20 Pallas hebben wij in 2005 verkocht aan een Citroën liefhebber. Omdat deze eigenaar er te weinig mee reed is zij na 17 jaar  weer bij ons terug! En staat zij weer in haar volle glorie te glimmen in onze showroom.

Er is in al die jaren zeer zorgvuldig mee omgegaan en zij verkeert nog in nagenoeg dezelfde staat als 17 jaar geleden toen ze door ons werd afgeleverd.

Deze Pallas komt oorspronkelijk uit departement 26 (Drôme) in het zuidoosten van Frankrijk,  gelegen boven Provence-Alpes en de Côte d ‘Azur en ze was afkomstig van de eerste eigenaar!

Na aankoop hebben wij destijds de carrosserie compleet gestript en voorzien van een nieuwe laklaag. De auto was bijzonder gaaf en roestvrij, maar de lak was verbleekt door de Zuidfranse zon. We hebben ook de bumpers laten polijsten en alle staande en liggende rubbers zijn vernieuwd. Kortom er is veel tijd en geld in deze DS geïnvesteerd.

Deze mooie beige kleur kom je op een Pallas zeer weinig tegen. En ze krijgt met getinte glas en de nog geheel originele cognackleurige leren bekleding een bijzonder chique uitstraling!

De prijs voor deze super DS Pallas is € 39.500. Een recent taxatierapport is aanwezig.

VERKOCHT

Included Taxes & Checkup

Specificaties

21-01-1972
4-cilinder - 1985cc - 108pk
67.655km
Benzine
Half automaat
Cognackleurig leer
Sedan
4
1972 - 67.655km
DS Pallas in absolute superstaat !!
 

NEED A HAND TO FIND YOUR CAR?

Compare List