Over ons

VERKOOP
Voitures De l’Est is gevestigd in Vlaardingen en houdt zich bezig met de import en verkoop van, overwegend, Franse klassieke automobielen. Met onze meer dan 40 jarige ervaring hebben wij een uitermate ruime ervaring in de klassiekerwereld. Door de vele contacten in Frankrijk, België, Duitsland en Italië zijn wij in staat zeer mooi klassiekers in te kopen.

Bij ons ligt de nadruk op ‘voitures’ van de jaren ’60 en ’70, maar inmiddels zijn ook de 80-er jaren vertegenwoordigd, alsmede young-timers uit de jaren ’90
Maar het meest belangrijke is toch wel dat wij uitsluitend op zoek zijn naar originele en ongerestaureerde auto’s die in perfecte staat moeten zijn, liefst met de historie erbij.

Uiteraard worden alle verkochte auto’s voorzien van Nederlands kenteken en worden ze afgeleverd met nieuwe APK. Onze prijzen zijn dus echt “all-in“, volledig rijklaar.

BEZOEK EN PROEFRIT
Wenst u een proefrit te maken met een van de auto’s uit onze collectie, dan raden wij u aan dit even telefonisch te melden, zodat wij de auto vooraan kunnen plaatsen.

CONSIGNATIE
Het is ook mogelijk uw auto bij ons in consignatie te geven, waarbij wij een vaste prijsafspraak maken en uw auto via onze verkoopkanalen gaan aanbieden.

ONDERHOUD EN APK
Tevens kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van uw klassieker en het verzorgen van de APK.

Compare List